Copyright

Alle inhoud en beelden die betrekking hebben op producten (beschrijvingen, categorie, merk, enz.) op de website Vikingrange.be zijn eigendom van de desbetreffende merken. Alle inhoud en beelden die betrekking hebben op partners op de website Vikingrange.be zijn eigendom van de desbetreffende partners. Alle overige inhoud en beelden (Voorwaarden, inhoud betreffende Etn Abel Falisse, enz.) op de website http://www.vikingrange.be staan onder copyright van de Etn Abel Falisse. Gehele of gedeelten van inhoud mogen niet worden gereproduceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Etn Abel Falisse.

De namen Etn Abel Falisse en Vikingrange.be, hun logos en kleurcodes zijn beschermd door Etn Abel Falisse. Elke wijziging of reproductie kan alleen worden gedaan met de schriftelijke toestemming van Etn Abel Falisse, dergelijke handelingen zonder toestemming zullen worden behandeld als vervalsing.

Bescherming persoonsgegevens

De persoonlijke informatie die word verzameld is nodig voor de verkoop op afstand, deze zijn nodig voor het verwerken en bezorgen van orders en facturen. Deze informatie is strikt vertrouwelijk en word alleen gebruikt voor Vikingrange.be. De klant heeft recht op toegang, wijziging, rechtzetting en verwijdering van gegevens. Om dit te doen kan de klant een e-mail sturen naar het volgende adres: info@abel-falisse.be. Verder zal Vikingrange.be nooit klantinformatie doorgeven of verkopen naar derden.

Verantwoordelijkheid

Etn Abel Falisse geeft geen garantie, expliciet of impliciet, en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het gebruik van informatie aangeboden op de website. Etn Abel Falisse is niet verantwoordelijk voor fouten of omissies op de website. De gebruiker is alleen verantwoordelijk voor het gebruik van dergelijke informatie. Etn Abel Falisse behoudt zich het recht om informatie te allen tijde te wijzigen door bijwerking van de website. Etn Abel Falisse is niet aansprakelijk voor enigerlei schade, direct of indirect, die voortvloeit uit de informatie op deze website.
De gebruiker stemt ermee in om geen informatie van deze website te gebruiken die tot een civiel of strafrechtelijk conflict kunnen leiden.