Warmhoudlade - 76 cm - Viking

Ref.:
EVEWD103
Omschrijving:
"Thermafresh"
Multifunctioneel, regelbaar van 32 tot 120 °C

De Viking warmhoudlade ThermoFresh is een multifunctionele lade, met als hoofdfunctionaliteit het meer dan 3 uur op temperatuur bewaren van klaargemaakte gerechten, zonder dat deze uitdrogen. Daarnaast is de lade bijzonder geschikt voor het rijzen van deeg, het ontdooien van gerechten, het verwarmen van borden en Slow Cooking. Op het ladefront zit een schuif, waarmee U de luchtvochtigheidsgraad in de lade regelt. Deze kunt U zelf instellen zonder de laden te openen en daarmee de temperatuur en de luchtvochtigheid in de ladebak te beïnvloeden. De temperatuur kan ingesteld worden van 32 tot 120° C. De laagste temperatuur is ideaal voor het warm houden van gerechten of om het brood te laten rijzen. De hoogste stand is ideaal voor het lekker warm houden van soepen en sauzen.
Het model van 76 cm breed heeft een capaciteit van 45 liter, het model van 90 cm heeft een capaciteit van 57 liter. De lade is volledig uitneembaar om het onderhoud te vereenvoudigen.

De laden worden geleverd met twee verwijderbare, vaatwasser bestendige roosters van roestvrijstaal en een rvs vochtbeker die met water kan worden gevuld om de luchtvochtigheid in de lade te verhogen.

De bodem roosters beslaan het volledige oppervlakte van de bodem voor een maximale luchtcirculatie; deze kunnen ook uitgenomen worden wanneer U grote schalen of pannen gebruikt. Roestvrijstalen telescopische rails met kogellagers zorgen ervoor dat de lade eenvoudig en soepel in- en uitschuift.
Afmetingen:
74.9/73.7 cm x 59.1 cm - H. 26.2 cm
Kleuren:
Inox

Viking Producten