Gas rangetop - 76 cm - Viking

Ref.:
EVGRT530-4B
Omschrijving:
4 gasbranders

Het geëmailleerde kookoppervlak bestaat uit één geheel, met gietijzeren pannendragers en de beroemde gepatenteerdeViking gasbranders. Alle branders hebben dezelfde afmeting.

Het VariSimmer systeem op elke brander garandeert met z'n regelbaar vermogen van 0,12 kW tot 4,4 kW een uiterst precieze en gelijkmatige verwarming over het volledige bodemoppervlak van de pan, ongeacht de afmeting hiervan. 
De branders beschikken over een systeem met automatische ontsteking/herontsteking. De extra grote knoppen zijn duidelijk leesbaar en hebben een 'druk & draai' kinderbeveiliging.

De verwijderbare gietijzeren pannendragers bieden u een aaneensluitend oppervlak, waardoor ook grote pannen eenvoudig van pit naar pit verschoven kunnen worden.

Alle fornuizen zijn voorzien van een isolatie met hoge dichtheid die de warmte in de oven houdt. Dit bespaart niet alleen energie, maar draagt ook bij tot een betere prestatie van uw oven. Aangezien deze goede isolatie tevens zorgt voor een relatief koude buitenkant, is het mogelijk om andere apparatuur zonder gevaar naast het fornuis te plaatsen.

De verwijderbare branderkommen kunnen gereinigd worden in uw vaatwasser. Om het schoonmaken te vergemakkelijken bevindt zich tussen de kookplaat en de oven een op kogellagers uitschuifbare en verwijderbare lekbak die de bij het koken vrijgekomen vetten en vloeistoffen opvangt.
 
Alle Viking fornuizen zijn voorzien van een isolatie met hoge dichtheid, om energie te besparen en bij te dragen tot een betere prestatie van uw apparaat. Aangezien deze goede isolatie tevens zorgt voor een relatief koude buitenkant, is het mogelijk om andere apparatuur zonder gevaar direct naast het fornuis te plaatsen.
Afmetingen:
75.9 cm x 61.8 cm x 20.6 cm (H.)
Kleuren:
Inox

Viking Producten